Visie

MARSOL STREEFT ERNAAR DE BESTE PARTNER TE ZIJN WANNEER HET GAAT OM EFFICIENT OMGAAN MET ENERGIE, HET BESPAREN VAN ENERGIE KOSTEN EN HET BESCHERMEN VAN HET MILIEU.

Missie

ALS BEDRIJF IN DE ENERGIE SECTOR HEBBEN WIJ, MET ONZE HOOGWAARDIGE PRODUKTEN EN OPLOSSINGEN, ALS DOEL OM OP GEHEEL VERANTWOORDE EN INSPIRERENDE WIJZE DEZE SECTOR TE VERDUURZAMEN.
Image

MARSOL N.V. is opgericht in 1995 en had primair haar activiteiten in de maritieme sector. In deze periode hebben wij voor de overheid de rivierbebakening en beboeing verbeterd waardoor, met name de Suriname rivier, weer aan de internationale maritieme veiligheidseisen voldeed.

In het binnenland zijn er vele photovoltaise systemen (zonnepanelen) geïnstalleerd waardoor de communicatie werd verbeterd tussen het vliegverkeer en de luchtvaartdienst en de veiligheid hierdoor verhoogd werd. Een korte golfradio project, voorzien van zonne-energie heeft het onderlinge contact met inheemsen mogelijk gemaakt. In de bovenloop van de Suriname rivier is er te Gunsi een radiostation met zonne-energie geinstalleerd waardoor er ontspannings en educatieve programma's te horen zijn in een straal van 50km.
In het kustgebied zijn er diverse zonne-energie projecten opgeleverd voor voornamelijk woonhuizen.

De grootste installatie in die periode was in het EBG dorp Karmel aan de Tapanahony rivier waar er zonne-energie systemen geïnstalleerd zijn voor een jongens- en een meisjesinternaat, school, kerk, polikliniek, beheerders woning, onderwijzers woningen en een drinkwater installatie.

Diensten

Marsol NV werkt probleemoplossend

Zonneboiler
Zonneenergie
Backupsystemen
Meer weten over

Kwaliteit gegarandeerd

Dienstuitbreiding

Vanaf 2000 installeren wij  zonneboilers voor zowel privé als commercieel gebruik. Wij hebben talrijke zonneboiler systemen naar tevredenheid opgeleverd waarvan haast allen nog operationeel zijn.

Vele systemen geïnstalleerd
Ons grootste thermisch project
Image
┬ę 2017 Marsolnv. All Rights Reserved. Designed By EasyWebProvider

Please publish modules in offcanvas position.